Register | Login

Om du har barn ska det vara nära nio gånger högre. När din familj växer och din inkomst ökar måste du granska din täckning för att säkerställa att den uppfyller dina behov. De flesta online familjeförsäkringsbolag hjälper dig att bestämma hur mycket livförsäkring du behöver genom att ge arbetsblad och miniräknare för att du ska arbeta med. De kommer också att erbjuda dig alternativ om kostnader, behörighet, förnybarhet, begränsningar och uteslutningar och försäkringsinformation.

Livförsäkring skyddar dem som är beroende av din lönecheck - din fru, barn och kanske dina föräldrar. Om du dör för tidigt kan livförsäkring ge löpande inkomst till dina närstående, tills de kan leva bekvämt utan det. Det kan också ge akutstöd för juridiska, medicinska och begravningskostnader om familjebesparingar inte är tillräckliga för att täcka dem.

Who Voted for this Story


Comments


Written by Goransson
10 days ago
Den grundläggande skillnaden mellan att hyra en bil och köpa den är att den tidigare betalar för den period som bilen används, medan den senare betalar för hela bilens kostnad.Log in to comment or register here.

Pligg is an open source content management system that lets you easily create your own social network.